HÖTSI 2019 Majoituskiintiö Scandic Oulu Cityssä 6.-8.9.2019

Scandic Oulu City
Saaristonkatu 4, 90100 Oulu
Puh: +358 8 543 1000
oulucity@scandichotels.com

Huonehinta / yö:
107 EUR / 1hh standard huone
127 EUR / 2hh standard huone
147 EUR / 3hh standard huone (2hh lisävuoteella, lisävuoteen koko 90 x 180 cm)

Hinnat sisältävät maittavan buffetaamiaisen, iltasaunan, kuntosalin käyttömahdollisuuden sekä langattoman internet yhteyden. Hinnat sisältävät ALV:n.

Jokainen majoittuja varaa huoneen itse suoraan hotellin internetsivuilta VARAA TÄSTÄ tai hotellin vastaanotosta varaustunnusta BHOT060919 käyttämällä. Varaukset tulee tehdä 23.8.2019 mennessä.
Tämän päivämäärän jälkeen huoneet vapautuvat automaattisesti takaisin hotellin myyntiin. Varaus on vahvistettava luottokortin numerolla.

Tervetuloa majoittumaan Scandic Oulu Cityyn!


Tässä hieman jo ennakkoon infoa Scandic Oulu Cityssä majoittuville vieraillemme:

Sisäänkirjautuminen:
Annamme hotellihuoneet tulojärjestyksessä ja hotelliin voi kirjautua sisään klo 15.00 alkaen. Vieraidemme käytössä on ilmainen matkalaukkusäilytys, mikäli saavut hotellille aikaisemmin ja jos oma huoneesi ei ole heti valmis.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vastaanotto pyytää luottokorttia vahvistukseksi varaukselle ja mahdollisille lisäkustannuksille. Pidätämme oikeuden käteispantin ottamiseen, mikäli luottokorttia ei ole esittää.

Uloskirjautuminen:
Uloskirjautuminen lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Myöhäisempää huoneen luovutusta voi tiedustella paikan päällä. Lisämaksu myöhäiselle uloskirjautumiselle on 10 € / tunti.

Aamiainen:
Runsas aamiainen tarjoillaan ravintola Torillan tiloissa lauantaina ja sunnuntaina klo 7.30-10.30. Allergiaystävällinen aamiainen

RavintolaTorilla:
Tervetuloa nauttimaan herkullisia makuja Torilla-ravintolaamme. Ravintola on avoinna perjantaina klo 17.00-23.00 sekä lauantaina klo 16.00-23.30. Keittiö menee kiinni puoli tuontia ennen ravintolan sulkeutumista.

Shop:
Aulassa, vastaanoton vieressä on Shop, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Shopista voit ostaa virvokkeita, pientä suolaista ja makeaa, hygieniatarvikkeita, lehtiä ym. Ostokset voit maksaa suoraan vastaanottoon.

Kanta-asiakkuus:
Scandic Friends –jäsenenä saat majoittuessasi lisäetuja, pisteitä ja -10% alennuksen viikonloppuisin ruoasta ravintola Torillassa. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä maksutta nettisivuillamme.

Pysäköinti:
Hotellin yhteydessä on yleinen parkkihalli P-Autotori/Scandic Oulu, johon sisäänajo on Albertinkadun puolelta. Parkkihallista on käynti hotelliin käyttäen hissejä tai portaita.

Pysäköinti maksetaan hallissa oleviin maksuautomaatteihin. Pysäköintimaksu on 2,50 euroa/h tai 18 euroa/24h. Scandic Friends -kortilla vuorokausipysäköinti on 12 euroa (lue jäsenkortti maksuautomaattiin ennen maksua). Maksuautomaatteihin käyvät maksuvälineinä joko kolikot tai luottokortti ja huomioittehan, että maksu tulee suorittaa automaattiin kokonaisuudessaan heti tullessa. Automaatista saa maksaessa pysäköintilipukkeen, joka tulee säilyttää autossa näkyvällä paikalla pysäköinnin ajan.

Mikäli olet uusi jäsen, tai sinulla ei ole Scandicin kanta-asiakaskorttia, voit vaihtoehtoisesti maksaa pysäköinnin suoraan hotellin vastaanottoon (tällöin EI tarvitse lunastaa lippua auton ikkunalle). Jos maksat pysäköinnin vastaanottoon, tulee sinun ilmoittaa ajoneuvon rekisterinumero hotellin vastaanottoon saavuttaessa ja henkilökuntamme puolestaan ilmoittaa rekisterinumeron parkkihallin valvojalle.